Tukena ja auttavana kätenä

Kotipalvelu Paattimäki tukee asiakasta arjessaan. Monipuolisuus, joustavuus ja aito välittäminen ovat vahvuuksiamme.

Palvelumme kattavat erilaiset kotityöt, avustamisen askareissa ja asioinnissa sekä kotisairaanhoidon. Haluamme auttaa sekä iäkkäitä ja heikkokuntoisia että lapsiperheitä ja muita, jotka tarvitsevat tukea tai ylimääräistä käsiparia päivittäisissä toimissaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous! Teet sen kätevästi käyttämällä yhteydenottolomaketta.

Yrittäjä Susanna Paattimäki

Yrittäjä Susanna Paattimäki

Olen kolmen lapsen äiti ja koulutukseltani sairaanhoitaja. Myös aviomieheni Markus on hoitoalalla ja mukana yrityksen toiminnassa.

Ominaisuuksiini yrittäjänä kuuluvat muun muassa luotettavuus ja empaattisuus. Aikaisemmalta ammatiltani olen leipuri-kondiittori, ja näitä taitoja hyödynnänkin esimerkiksi asiakkaiden kanssa leipoessa.

Vapaa-ajalla teen mielelläni käsitöitä ja viihdyn muutenkin kotona perheen parissa. Siksi myös asiakkaiden kotona asumisen tukeminen on minulle tärkeää.

Koulutus

  • Hotelli-, ravintola- ja suurtalousalan perustutkinto (2001)
  • Leipuri-kondiittori (2003)
  • Sairaanhoitaja, AMK (2013)
  • Yrittäjäkoulutus (2016)


Markus Paattimäki

Minulla on kokemusta monelta eri alalta. Nykyiseen ammattiini lähihoitajaksi valmistuin vuonna 2016. Vuoden 2018 loppupuolella tulin mukaan vaimoni yritykseen.

Luonteeltani olen rauhallinen ja tunnollinen. Minulta onnistuvat raskaammatkin työt, joten voimme kotipalvelussa tarjota myös lumenluontia, ruohonleikkuuta, mattojen tamppausta ja paljon muuta.

Koulutus

  • Koneistaja (1998)
  • Lähihoitaja (2016)
  • Yrittäjäkoulutus (2016)


Katri Juhannusvuori

Pöytyällä asiakaspalvelustamme vastaa Katri, jonka toimenkuvaan kuuluvat erityisesti avustaminen, kotityöt ja lastenhoito. Susannan siskontyttärenä Katri täydentää perheyritystä iloisin mielin.

Koulutus

  • Lähihoitaja (2017)

Katso yhteystiedot täältä.

Viimeisimmät kuulumiset Facebookista:

Toteutus: Kukumo